Prima pagina
Despre noi
Programe turistice Tocile - Sibiu Imprejurimi
Vila Trandafirul - Cabana in Tocile langa Sibiu Tarife Vila Trandafirul - Tocile - Sibiu

PAINTBALL

      Paintball-ul poate fi jucat ca o activitate cu tentă aplicativ militară în teren deschis (pădure). Acest joc se poate desfăsura după mai multe scenarii. În general, se formează două echipe care au ca punct de plecare zone diferite din teren(baze). Câstigă echipa care reuseste să îi markeze pe toti jucătorii echipei adverse, sau cei care reusesc să captureze un obiectiv (baza adversă, steag, un obiectiv neutru) bineinteles, nemarcati de adversari.
Jocul de echipă este mult mai antrenant si necesită efort fizic si mental, coordonare, cooperare si fără discutie, ceva calităti acceptate de grup.
NEXUS PAINTBALL 1
NEXUS PAINTBALL 2       Jucând Paintball ai ocazia sa te descarci într-un mod civilizat si plin de fairplay pe prieteni sau colegi si chiar pe sefi dacă îndrăznesc să intre în echipa adversă. Multe companii profită de procesul de formare si sudare al echipelor pe terenul de Paintball rpin TEAM BUILDING si obtin rezultate nebănuite în activitatea lor. Acest joc este jucat numai cu arme omologate si cu echipament de protectie special. Totul se desfasoară conform unui regulament si în terenul de joc nu intră nici un individ neatestat printr-un program de pregătire sustinut de oficialii terenului.
      Printr-o colaborare cu NEXUS PAINTBALL Sibiu (www.nexus-paintball.ro) puteti beneficia, pe langa cazare la Vila Trandafirul si de acest joc atractiv. Nu ezitati sa ne contactati !
Inapoi